Přijímací řízení VOŠZ

V sekci „Vyšší odborná škola – přijímací řízení“ jsou zveřejněny výsledky 2. kola přijímacího řízení a harmonogram zahájení výuky pro přijaté studenty.

Vzděláním ke zvýšení kvality dětské paliativní péče

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická v Plzni se přihlásila do grantové výzvy Nadace rodiny Vlčkových na podporu implementace dětské paliativní péče do výuky. Hlavním cílem grantové výzvy je podpora implementace dětské paliativní péče do vzdělávacích kurikul a výuky vyššího odborného a vysokoškolského vzdělávání napříč obory. Více viz článek

 

Přijímací řízení VOŠZ

Vyšší odborná škola zdravotnická rozeslala pozvánky do 2. kola přijímacího řízení na e-mailové adresy přihlášených uchazečů. Uchazečům, kteří neuvedli e-mailovou adresu, byly pozvánky zaslány poštou. Pokud jste dosud neobdrželi svou pozvánku, kontaktujte studijní oddělení Mgr. Uhlířovou: tel. 378015222, uhliroval@zdravka-plzen.cz

Adaptační kurz

Dne 2. – 4. září 2024 se třídní učitelé a žáci prvních ročníků zúčastnili Adaptačního kurzu v Lubenci, který pro ně připravilo ŠPP.

Více informací…

Omezení výuky ve dnech 5. a 6. 9. 2024

Ředitelka školy rozhodla z důvodu vysokých teplot, že výuka bude ve dnech 5. a 6. 9. 2024 probíhat do 4. vyučovací hodiny tj. do 11,35 hod.
Omezení výuky se týká obou budov, tj. Karlovarská i Podmostní